Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

A l’Escola Sant Gregori estem segurs que la música és un aprenentatge molt important per al desenvolupament dels nostres alumnes: la música potencia la creativitat i l’expressivitat, ajuda a millorar la concentració i a adquirir hàbits d’estudi, fomenta el treball en conjunt, referma les relacions socials i fa adquirir seguretat en un mateix.

Per sobre de tot sabem que la música és un llenguatge artístic que ens permet comunicar-nos i gaudir d’una manera única. I aquest és el nostre objectiu: fer que la música formi part de la vida dels alumnes i que puguin gaudir-ne tot interpretant-la o escoltant-la. Per fer-ho, oferim el nivell i els coneixements establerts per la LOE, però adaptant-nos sempre a l’evolució de cada alumne. Per tenir èxit en aquesta tasca, cal sempre encoratjar i exigir alhora.

També volem que els alumnes es formin com a persones a través de la música i que, quan deixin l’escola per ser adults, segueixin portant la música amb ells. Per això, ja fa anys que vam crear la nostra Escola de Música que, any rere any, ha anat creixent i millorant. En aquest sentit, últimament s'ha fet un pas enorme i definitiu, ja que, dins les obres que s’han dut a terme a l’Escola Sant Gregori, hi ha una part molt important dedicada a les noves instal·lacions de l’Escola de Música. Tenim un espai magnífic que ens ha permès rellançar el nostre projecte: més aules i més ben adequades, i un auditori dotat amb piano de cua. També així podem allargar l’horari de l’extraescolar de música a les tardes i oferir-ho al barri que està creixent al nostre voltant.

Tot això sense deixar de ser mai un aprenentatge extraescolar integrat en el marc de la pròpia escola, tant respecte als horaris (ja que fins a cicle mitjà de Primària se seguiran fent dins l’horari escolar) com en el seu funcionament.

Compartir