Agenda | Actividades | Biblioteca | Login

Gran festa de fi de curs d'esports

Els esports també comencen les seves vacances ben merescudes

 

El passat dissabte 14 de juny, en un dia radiant, les diferents disciplines de l’esport extraescolar vam trobar-nos per clausurar com Déu mana el nostre curs escolar.

 

Durant tot el matí van tenir lloc diferents partits de tots els esports que practiquem -voleibol, bàsquet i futbol– contra equips d’altres escoles, contra pares, entre nosaltres, entre nosaltres contra pares i alumnes i entrenadors, en fi, tots barrejats i tots amb el mateix propòsit: divertir-nos, gaudir, fer salut, créixer i millorar.

 

Paral·lelament, els més petits ens demostraven les seves habilitats i destreses apreses i treballades durant l'any de la mà de l’Òscar i el Lluís. Amunt amb la iniciació esportiva i l'escola d'esports! Representa el nostre futur més immediat. No es van quedar enrere les noies de gimnàstica rítmica, van tornar a posar el llistó molt alt en el seu comiat. Enhorabona! Gràcies i molts ànims!

 

Gairebé tancant la jornada, abans de l'últim partit i del pica-pica final, el patinatge, disciplina consolidada plenament, va tornar a demostrar els seus progressos i la raó dels bons resultats obtinguts tot al llarg del curs en les seves competicions.

 

No volem oblidar-nos, en fi, dels nostres joves (i no tan joves) Robin Hoods, Legolas i Katniss Everdeens, els arquers i arqueres de l’escola. En una exhibició oberta, ens van mostrar la seva destresa a l’hora d’armar l'arc, apuntar i descarregar les fletxes sobre la diana. Les expectatives futures d’aquesta disciplina són immillorables: el curs que ve més i millor!

 

A continuació els presentem una petita mostra del que hem comentat en el text. Volem donar les gràcies públicament a tots els assistents i participants. Ara toca gaudir d’unes vacances ben merescudes i recarregar les bateries. No dubtin que el curs que ve tornarem a ser aquí en plenitud de condicions!

 

 

 

Compartir

Servicios