Agenda | Activitats | Biblioteca | Login

2n Concurs de Violí de Barcelona

27 i 28 DE MAIG a l'Escola Sant Gregori

Un concurs no té per què ser una activitat que generi      rivalitat i competició, pot ser també una oportunitat magnífica per afavorir l'aprenentatge, per crear objectius de superació, fomentar l'estudi i compartir una passió comuna: la música.

Aquest any, torna el 2n Concurs de Violí de Barcelona, per seguir intentant donar resposta a una manca que presenta actualment el nostre panorama violinístic. Aquesta idea es veu reflectida en els premis que s'atorguen (materials didàctics, entrades a concerts, classes... -tots amb caràcter i finalitat educativa) i també en l'ambient consolidat i distès que conforma la seva estructura.

És a més un privilegi poder situar el concurs en les excepcionals instal·lacions de l'Escola Sant Gregori, una institució referent en la pedagogia del nostre país i amb una sensibilitat especialment activa cap a la música.

Esperem que la nostra proposta, senzilla, però sòlidament construïda pensant en el benefici de l'educació dels més joves músics, desperti el seu interès i les seves ganes de participar. Els esperem a tots/es per poder compartir amb il·lusió aquestes jornades plenes de vida i música.

 

CONSULTA LES BASES DEL CONCURS AQUÍ

 

 

Coordinació artística: Anna Roca i departament de violí de l'Escola Sant Gregori

Amb el suport de: Eva Graubin, Yuri Volguin, Vera Martínez Menher, Helena Satué, Joel Bardolet, Heriberto Fonseca

Dates d'inscripció: del 24 d'abril al 15 de maig